sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Δ. Λαρισαίων: Ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση επιχειρήσεων εντός της περιοχής παρέμβασης ΒΑΑ

Δ. Λαρισαίων: Ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση επιχειρήσεων εντός της περιοχής παρέμβασης ΒΑΑ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Διοργανώνεται την Τρίτη 28 Απριλίου στις 6.30 μ.μ. από την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας, στο Επιμελητήριο

Ο Δήμος Λαρισαίων καλεί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Λάρισας, να παρακολουθήσουν την ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας, με θέμα «Ενίσχυση των Επιχειρήσεων εντός της περιοχής παρέμβασης ΣΒΑΑ Λάρισας» στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Η δράση περιλαμβάνεται στην εγκεκριμένη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) του Δήμου Λαρισαίων «Η πόλη στο Προσκήνιο». Σκοπός της Δράσης είναι η παροχή κινήτρων για την υποστήριξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων της Περιοχής Παρέμβασης(ΠΠ) της ΣΒΑΑ προκειμένου οι επιχειρήσεις να υιοθετήσουν και να ενσωματώσουν το όραμα της ΣΒΑΑ και να λειτουργούν με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ιστορία και τον πολιτισμό της Λάρισας και στην κοινωνική προστασία και το αίσθημα της αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας τους, καθώς και να δημιουργήσουν δίκτυα συνεργασίας αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Ειδικότερα μέσω της Δράσης θα ενισχύονται επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων που εδρεύουν στην ΠΠ της ΣΒΑΑ και δραστηριοποιούνται στους τομείς:

  • του Τουρισμού
  • της εστίασης
  • του πολιτισμού και της δημιουργικής βιομηχανίας (ΠΔΒ)
  • του περιβάλλοντος, της ενέργειας και των υβριδικών τεχνολογιών
  • των τεχνολογιών πληροφορικής & επικοινωνίας (ΤΠΕ)

Τα επενδυτικά σχέδια θα αφορούν σε πράσινες και τεχνολογικές επενδύσεις, σε επενδύσεις στην ήπια Κινητικότητα και στην Προσβασιμότητα των ΑμΕΑ.

Σημειώνεται ότι η περιοχή παρέμβασης περικλείεται από τις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, Φαρμακίδου, Κενταύρων, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Σάκη Καράγιωργα, Λεωφόρος Καραμανλή, Βοιωτίας, Μυριβήλη, Σαπφούς, Μαρτάλη, Ηρ. Πολυτεχνείου.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1