sandal logo

poli 12

Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων - Υιοθεσία ζώων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων, τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια, με την αδιάκοπη λειτουργία του Δημοτικού καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων και του Δημοτικού Κτηνιατρείου πετυχαίνει τον αποτελεσματικό έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων και γάτων, την βελτίωση της υγειονομικής τους κατάστασης, την προστασία τους, καθώς και την προώθησή τους για υιοθεσία. Επισημαίνουμε ότι η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου συντροφιάς αποτελεί μια πράξη αγάπης αλλά και ευθύνης. Είναι μια απόφαση που θα πρέπει κάποιος να πάρει μετά από ώριμη σκέψη, αφού έχει ενημερωθεί για τις υποχρεώσεις του απέναντι του και αφού έχει αναλογιστεί αν θα μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του ζώου από την πρώτη στιγμή μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Με την υπεύθυνη υιοθεσία, το ζώο συντροφιάς θα ανταμείψει τον ιδιοκτήτη του με παντοτινή αγάπη και αφοσίωση.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν «σπίτι» σε ένα από τα ζώα του Καταφυγίου μας, μπορούν να επισκέπτονται το Καταφύγιο καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο, 10.30π.μ. - 12μ.

Επίσης, στον δικτυακό τόπο του Δήμου Λαρισαίων, στο μενού: Για τους Πολίτες > Δημοτικό Καταφύγιο αδέσποτων ζώων (https://www.larissa.gov.gr/el/gia-tous-polites/dimotiko-katafygio) αναρτώνται φωτογραφίες ζώων προς υιοθεσία.

Τα ζώα δίνονται εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με ηλεκτρονική σήμανση και στειρωμένα (για τα ενήλικα), έχοντας πρώτα περάσει από τον απαραίτητο κτηνιατρικό έλεγχο. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 2417722721.

 zoa yiothesia

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1