Έκοψε πίτα το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Λάρισας πριν την συνεδρίαση του και την παρουσίαση του Απολογισμού για το 2021 - 2022.

Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, συνομίλησαν μεταξύ τους, έθεσαν τους νέους στόχους, και αντάλλαξαν τις ευχές τους για μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασιλής Πινακάς, η Βουλευτής Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κα Ρένα Καραλαριώτου και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης κ. Δημήτρης Δεληγιάννης. Ακόμη, την εκδήλωση χαιρέτισαν με επιστολή στο προεδρείο του ΔΣ Νεολαίας οι Βουλευτές Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, κ. Βασίλης Κόκκαλης και κα Άννα Βαγενά.

230201 dsn pita 2

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Τάχος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Σούλτης και κ. Ντίνος Διαμάντος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρης Μαβίδης, ο Υπεύθυνος του αυτοτελούς τμήματος της ΕΕΤΑΑ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Φεγγίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Ζαούτσος, κα Ελένη Ξυνοπούλου, κ. Φώτης Τζατζάκης, η Πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων κα Ειρήνη Χατζούλη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κα Ιωάννα Καραβάνα.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, ήταν η Δημοτική Σύμβουλος Νεολαίας κα Κατερίνα Κόκκινου.

Η βασιλόπιτα ήταν μια ευγενική χορηγία των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου.

Το δώρο το οποίο και παρέδωσε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας στην τυχερή, ήταν 2 εισιτήρια για μια προβολή ταινίας στα Victoria Cinemas, μια ευγενική χορηγία των Victoria Cinemas.

230201 dsn pita 3