sandal logo

poli 12

Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ανθούπολη από τη ΔΕΥΑΛ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Ακολουθούν ασφαλτοστρώσεις στη Φιλιππούπολη, όπου συνεχίζεται η αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης
  • Σε εξέλιξη τα έργα σε Αγιο Αθανάσιο και ακολουθούν οι συνοικίες Αγ. Θωμά, Πυροβολικών, Λειβαδακίου, Ηπειρώτικων
  • Στο προγραμματισμό του 2023 αντικαταστάσεις δικτύων σε Νεάπολη, και Αβέρωφ

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στους δρόμους της συνοικίας Ανθούπολης, στο πλαίσιο του έργου της ΔΕΥΑΛ για αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην συνοικία.

230118 asfaltostroseis 1
Ως γνωστόν, η ΔΕΥΑΛ υλοποιεί εκτεταμένο πρόγραμμα αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης, όπου υπήρχε σε συνοικίες της πόλης. Η τρέχουσα εργολαβία, ύψους 6, 5 εκατ ευρώ, αφορούσε την αντικατάσταση δικτύου σε Ανθούπολη, Νέα Σμύρνη, Λαχανόκηπους, Φιλιππούπολη, ενώ με άλλο έργο σε εξέλιξη βρίσκεται η αντικατάσταση του δικτύου στην συνοικία του Αγίου Αθανασίου, με προυπολογισμό 4 εκατ. ευρώ, ενώ έπονται τα έργα αντικατάστασης δικτύων που αφορούν τις συνοικίες του Αγ. Θωμά, των Πυροβολικών, Λειβαδακίου και Ηπειρώτικων.

Σημειώνεται επίσης ότι στο τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΛ για το 2023 περιλαμβάνονται οι συνοικίες της Νεάπολης και του Αβέρωφ.

Τις επόμενες εβδομάδες ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στην Ανθούπολη και ακολουθεί η πλήρης ασφαλτόστρωση δρόμων της Φιλιππούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε έργο αντικατάστασης.

230118 asfaltostroseis 2
Η υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού ξεκίνησε στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής και του Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ και συνεχίζει ώσπου να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων της πόλης. Το πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο έργο είναι εύκολο να το κατανοήσει κανείς. Ενδεικτικά θα μπορούσε να αναφερθεί την μείωση των βλαβών και αντιστοίχως των διαρροών στο δίκτυο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στα παραπάνω έργα περιλαμβάνονται και ολικές αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων, γεγονός που βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση του οδικού δικτύου, στις συνοικίες και όχι μόνο.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1