Σημαντική ποσότητα με κομπόστες προσέφερε η εταιρεία ΕΛΒΑΚ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σημαντική ποσότητα με κομπόστες προσέφερε η εταιρεία ΕΛΒΑΚ Α.Ε. (Ελληνική Βιομηχανία Κονσερβοποιίας) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των Χριστουγέννων για τους δικαιούχους της Δομής.

Tα προϊόντα παρέδωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΛΒΑΚ Α.Ε. κος Παναγιώτης Φρόνιμος.

Σε δήλωση του ο κος Φρόνιμος επεσήμανε ότι: αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη σημαντική προσπάθεια που επιτελείται για την αξιοπρεπέστερη διαβίωση των συνανθρώπων μας η επιχείρηση θα στέκεται αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστεί η Δομή.

Από την πλευρά του Δήμου το «παρών» έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρόνοιας κος Κυρόπουλος Θεόδωρος καθώς επίσης και ο υπεύθυνος της Δομής κος Γαντζούδης Θεόδωρος.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

221206 koin pant elvak