sandal logo

poli 12

Χαμόγελα για την έναρξη του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Ξεκίνησε το καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με φορείς της πόλης,  με τη συμμετοχή 1.700 παιδιών στις τρεις κατασκηνωτικές περιόδους

Ξεκίνησε σήμερα το πετυχημένο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων «Κατασκήνωση στην Πόλη», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 εως 12 ετών, τα οποία σε  τρεις περιόδους, από σήμερα  και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό με οργανωμένες ομάδες και διάφορα χάπενιγκς, με τη βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών και τη συνεργασία υπηρεσιών του Δήμου και φορέων της πόλης, θα περάσουν ένα χαρούμενο καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, να ξεκουράσουν το πνεύμα, να αναζωογονηθούν, να αναπτύξουν την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, τη φιλία, την αγάπη προς τη φύση.

Για φέτος στο πρόγραμμα υποβλήθηκαν 1700 αιτήσεις, οι οποίες ικανοποιήθηκαν στο σύνολό τους.

Σήμερα ξεκίνησε η  πρώτη περίοδος, σε 9 σημεία (δημοτικές εκπαιδευτικές δομές και σχολεία), με αγιασμούς. Ο αγιασμός στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, τελέστηκε από τον σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, του αντιδημάρχου Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Δημ. Δεληγιάννη της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων κ. Στ. Μπαξεβάνου.

220627 kataskinvsi

220627 kataskinvsi1

Το καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων είναι σχεδιασμένο από έμπειρους παιδαγωγούς της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου με πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες, επιθυμίες και ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν. Δεκάδες φορείς της Πόλης και υπηρεσίες του Δήμου κάνουν πράξη την Πόλη που Μαθαίνει, δημιουργώντας δίκτυα, αναπτύσσοντας δράσεις και συνδιαμορφώνοντας προγράμματα για την πόλη και τα παιδιά της.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια της “Πόλης που Μαθαίνει” αλλά και στο σχέδιο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως «Πόλη Φιλική στα παιδιά» της UNICEF με στόχο τη χαρά των παιδιών και την υποστήριξη των οικογενειών τους.

Η Πόλη στηρίζει τα παιδιά της!

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1