«Εκεί που βγάζω βόλτα την ψυχή μου» - Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Γεροφώτη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της ερασιτέχνη φωτογράφου Μαρίας Γεροφώτη με τίτλο «Εκεί που βγάζω βόλτα την ψυχή μου». Η Μαρία Γεροφώτη αντλεί έμπνευση από τη φύση της Θεσσαλίας και αποτυπώνει με μεγάλη λεπτομέρεια τοπία σε ένα εκπληκτικό ταξίδι ανάμεσα στις εποχές.

Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων.

Στα εγκαίνια χαιρέτισαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρης Βούλγαρης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Έφη Ζιώγα και εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι που δείχνει την ανάγκη του κόσμου για δράσεις πολιτισμού μετά από τόσα χρόνια καραντίνας.


Η έκθεση φιλοξενείται στον 2ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού και Εκπαίδευσης για τις ευπαθείς ομάδες στην οδό Γαριτσίου 17, περιοχή Αβέρωφ και είναι επισκέψιμη μέχρι τις 10 Μαΐου κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2410-671.560, εκτός των επισήμων αργιών του Πάσχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση είναι ανοιχτή για σχολεία της πόλης με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19.


Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Για πληροφορίες: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α και Ρούσβελτ, τηλέφωνο: 2410-680.242, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45 Νέα Σμύρνη, τηλ. 2410-231.122, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

220415 foto1