Προσφορά τροφίμων από το 25ο Νηπιαγωγείο Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τρόφιμα συγκέντρωσαν και προσέφεραν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 25ου Νηπιαγωγείου Λάρισας  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  .

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο χώρο του νηπιαγωγείου  με τη συνεργασία εκπαιδευτικών γονέων και μαθητών  στα πλαίσια της δράσης «Ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο» με αφορμή και τις ημέρες του Πάσχα. Τα είδη παρέδωσε εκ μέρους του νηπιαγωγείου  η προϊσταμένη κα Μαγαλιού Παρασκευή η οποία επεσήμανε  ότι με την πράξη  αυτή θέλουν να συμβάλλουν στην καλύτερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη πολύ περισσότερο ενόψει και των εορτών που πλησιάζουν.

Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβε το στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ραχωβίτη Χαρούλα  η οποία   ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές  για την πρωτοβουλία αυτή  ενώ παράλληλα τους   ενημέρωσε για την λειτουργία της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 220412 25ο nhpaig