sandal logo

poli 12

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Υποστήριξη και διάθεση νέων εκδόσεων λογισμικού Public

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την υπηρεσία υποστήριξης και διάθεσης νέων εκδόσεων του λογισμικού Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Διαδικασιών, Εργων και Εγγράφων "Public" για 15 χρήστες, όπως περιγράφονται στη συνημμένη πρόσκληση και Τεχνικές Προδιαγραφές.
Η διαδικασία θα γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση υπηρεσίας, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής και με ενδεικτικό συνολικό προϋπολογισμό μέχρι 2.108,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Παρακαλούμε να μας στείλετε προσφορά (1: βεβαίωση επίσημου μεταπωλητή της εταιρείας I.B.C. Ι.Κ.Ε. και επίσημου υποστηρικτή του λογισμικού Public και 2: οικονομική προσφορά) για τις εν λόγω υπηρεσίες, με φυσική παρουσία στο Δημαρχείο, Ίωνος Δραγούμη 1, Λάρισα, 3ο όροφο, Τμ. Υποστήριξης Πληροφορικών Συστημάτων και Επικοινωνιών, (αρμ.υπάλ. Δράκου Ελένη, τηλ: 2413 500273) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι Τετάρτη 12/9/2018, ώρα 12:00μ.

Για την Πρόσκληση, πατήστε ΕΔΩ
Για τις Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε ΕΔΩ

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1