sandal logo

poli 12

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης - Εορταστικό Πρόγραμμα Αποκομιδής

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας υψηλότερου επιπέδου, θα προβεί σε αλλαγές των προγραμμάτων αποκομιδής ώστε να ανταπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αλλά και σε όλη την έκταση του Δήμου Λαρισαίων. Στο πλαίσιο αυτό θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Στις συνοικίες όπου η αποκομιδή σε μία συνήθη εβδομάδα πραγματοποιούνταν Δευτέρα και Πέμπτη η αποκομιδή θα διενεργηθεί με πλήρη βάρδια βάσει του ακόλουθου προγράμματος:

Κυριακή (23/12)
Πέμπτη (27/12)
Δευτέρα (31/12)

  • Αντίστοιχα στις συνοικίες όπου η αποκομιδή σε μία συνήθη εβδομάδα πραγματοποιούνταν Τρίτη και Παρασκευή η αποκομιδή θα διενεργηθεί με πλήρη βάρδια βάσει του ακόλουθου προγράμματος:

Δευτέρα (24/12)
Παρασκευή (28/12)
Τετάρτη (02/01)

  • Στον κεντρικό τομέα της πόλης Κυριακή και Δευτέρα (23-30/12 & 24-31/12):

Πέραν των συνήθων δρομολογίων των Σαββατοκύριακων θα πραγματοποιηθούν πρόσθετα δρομολόγια. Ειδικότερα το Σάββατο το βράδυ αλλά και την Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα συνήθη δρομολόγια αποκομιδής των εργάσιμων ημερών.

  • Την πρώτη και δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων καθώς και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθούν περιορισμένα μόνο δρομολόγια αποκομιδής στο στενό εμπορικό κέντρο.
  • Τις ημέρες που ισχύει το εορταστικό ωράριο: Η Υπηρεσία θα εργάζεται με αυξημένο προσωπικό οδοκαθαρισμού καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας (έως και τις απογευματινές ώρες με το κλείσιμο της αγοράς), κυρίως στο εμπορικό κέντρο, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, αλλά και όπου αλλού κρίνεται αναγκαίο.

Προκειμένου να διατηρήσουμε το κέντρο και τις συνοικίες της πόλης καθαρές, παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες να μη βγάζουν απορρίμματα, ανακυκλώσιμα υλικά και ογκώδη προς αποκομιδή τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ για τα Σαββατοκύριακα όλοι οι κάτοικοι θα πρέπει να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα, ώστε τα όποια απορρίμματά τους δεν μπορούν να αποθηκεύσουν προσωρινά στις οικίες τους, να μην τα εναποθέτουν τουλάχιστον εκτός των κάδων.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και εύχεται σε όλους τους Δημότες.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1