sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Προσφορά ειδών από την κεντρική αποθήκη ρούχων του Δήμου Λαρισαίων προς το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Προσφορά ειδών από την κεντρική αποθήκη ρούχων του Δήμου Λαρισαίων προς το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ρούχα ,κουβέρτες και αναπηρικό καρότσι από την κεντρική αποθήκη ρούχων του Δήμου Λαρισαίων για τους ηλικιωμένους παραδόθηκαν στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας .

Η παράδοση έγινε στο χώρο του Γηροκομείου από τα στελέχη της Δομής ενώ τα είδη παρέλαβαν ο διευθυντής του Γηροκομείου κος Παύλος Τσούμας ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και η κοινωνική λειτουργός κα Μαίρη Τουρτούνη.

Το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε την Τρίτη Ηλικία , ενημέρωσε για τις Κοινωνικές δομές του Δήμου ενώ παράλληλα τόνισε τη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Γηροκομείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11.

 ghrokomeio

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1