Διήμερο προβολών κάθε βδομάδα στο Χατζηγιάννειο - Έναρξη με την ταινία «Κάποτε στο… Χόλιγουντ»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, αυξάνει τις μέρες προβολής στο Χατζηγιάννειο, από μία σε δύο, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους κινηματογραφόφιλους να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία.

Το φετινό πρόγραμμα, θα ξεκινήσει με την ταινία α΄ προβολής «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Λεονάρντο ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ, την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 18:30 και στις 21:30 με γενική είσοδο 4 ευρώ.

Η νέα ταινία του Ταραντίνο μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες του 1969, αποτίοντας φόρο τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Ο Ρικ Ντάλτον (Λεονάρντο ντι Κάπριο) ήταν κάποτε το αστέρι μιας πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, αλλά μερικές κακές επιλογές άφησαν την καριέρα του πίσω, κάνοντάς τον να αναρωτιέται αν θα πρέπει να σταματήσει τη σόουμπιζ εντελώς.
Ο καλύτερος φίλος του είναι ο Κλιφ Μουθ (Μπραντ Πιτ) ένας κασκαντέρ που ήταν για πολλά χρόνια μαζί με τον Ντάλτον σε ταινίες και στη τηλεόραση. Η καριέρα του έχει τελειώσει προ πολλού.
Ενώ ο Μπουθ παλεύει για ύπαρξη, ο Ντάλτον εξακολουθεί να ζει μια ζωή σχετικής πολυτέλειας στο Χόλιγουντ μαζί με τους πλούσιους και διάσημους.
Όμως τα πράγματα στο Χόλιγουντ έχουν αλλάξει…

Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 161'
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο με τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι, Εμίλ Χιρς
Γενική είσοδος 4 ευρώ

191004 xatzhgianneio