sandal logo

poli 12

Ανακοινώνονται τα ονόματα των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Από το Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνονται τα ονόματα των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» ηλικίας 6-12 ετών για τρείς περιόδους κατά τους θερινούς μήνες Ιούνιο-Ιούλιο –Αύγουστο.

Η «Κατασκήνωση στην Πόλη» είναι ένα πρόγραμμα που λειτουργεί στα πλαίσια της Πόλης που Μαθαίνει και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας να γνωρίσουν την ιστορία της, να ψυχαγωγηθούν, να γνωρίσουν νέους φίλους, να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική και φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη των οικογενειών της πόλης και υποστηρίζεται από το σύνολο των δομών του Δήμου καθώς και πάνω από 20 φορείς της πόλης.

Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν και φέτος με εμπιστοσύνη το συγκεκριμένο πρόγραμμα με νέο ρεκόρ αιτήσεων, καθώς θα το παρακολουθήσουν πάνω από 2100 παιδιά. Από αυτά περίπου 400 παιδιά που φιλοξενούνταν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, αυτοδίκαια θα συνεχίσουν το πρόγραμμα για τις δύο πρώτες περιόδους.

Να σημειωθεί πως έγινε προσπάθεια και ικανοποιήθηκε το σύνολο των υποβληθέντων αιτήσεων, ενώ οι τοποθετήσεις των παιδιών, έγιναν με διαφάνεια και σεβασμό στους συμπολίτες μας και με βάση τα οικονομικά-κοινωνικά κριτήρια.

Η πρώτη περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 24 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, συνεχίζει η δεύτερη περίοδος από τις 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου και ακολουθεί η τρίτη περίοδος από 16 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου .

Τα παιδιά θα παραμένουν στις δομές από ώρα 07:30 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για τα αποτελέσματα ανα περίοδο πατήστε ΕΔΩ

Για τα παιδιά από ΚΔΑΠ, για την 3η περίοδο, πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1