sandal logo

poli 12

«5ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου Θ. Αγγελόπουλος», (11/04/2019)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνεχίζεται με επιτυχία το «5ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου Θ. Αγγελόπουλος» που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών και την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, στο Χατζηγιάννειο.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στις 7.00 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια με τους: Δημήτρη Καταλειφό, Φρανσουά Κλιζέ, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μάνο Βακούση, Ιωάννα Κολλιοπούλου.
Υπόθεση
Ένας εκκεντρικός, μοναχικός εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίαση μιας σειράς τελετουργικών φόνων, τους οποίους ο δράστης συνοδεύει με πυθαγόρεια ρητά.
Στις 9.00 μ.μ. μουσικό διάλειμμα με τον Αντώνη Ζαφειρίου.
Τέλος, στις 9.30 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Smac» του Ηλία Δημητρίου με τους: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιάννη Κοκιασμένο, Σταυρούλα Κοντοπούλου.
Υπόθεση
Η Ελένη, μια χειραφετημένη γυναίκα και πετυχημένη διευθύντρια τράπεζας, μαθαίνει πως έχει καρκίνο. Οι βεβαιότητές της κλονίζονται, αλλά η συναναστροφή της με τον «άστεγο της γειτονιάς» Αντρέα θα την κάνει να δει την πραγματικότητα με απρόβλεπτο τρόπο.
Θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με το κοινό ο σκηνοθέτης της ταινίας, και θα τιμηθούν οι ηθοποιοί Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και Γιάννης Κοκιασμένος.
Επίσης, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει για τον κινηματογράφο, ο πρόεδρος της Ο.Κ.Λ.Ε Δημήτρης Καλαντίδης.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1