sandal logo

poli 12

Λίγη υπομονή, έως ότου ολοκληρωθούν οι σύγχρονες παιδικές χαρές

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

190319 paidikesXares

Την περίοδο αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής και διαμόρφωσης νέων, σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών σε πλατείες και πάρκα της πόλης. Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν, σταδιακά, σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Τα σημεία που διαμορφώνονται οι νέες παιδικές χαρές είναι ακόμα εργοτάξια, ενώ σε όλες έχουν τοποθετηθεί πλέγματα ώστε να αποφεύγεται η είσοδος παιδιών αφού όπως είναι λογικό ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Ωστόσο, επειδή παρατηρήθηκε το φαινόμενο πολλά παιδιά σε διάφορα σημεία να εισέρχονται στους χώρους με ό,τι συνεπάγεται αυτό, συνιστούμε στους συμπολίτες γονείς να αποτρέπουν την είσοδο των παιδιών στους υπό διαμόρφωση χώρους.

Ας κάνουμε όλοι μαζί υπομονή, προκειμένου παιδιά και γονείς να μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια τις νέες σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές της Λάρισας.

Από την πλευρά τους, οι κατασκευαστές με την καθοδήγηση των υπηρεσιών του Δήμου θα εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας, μέχρι τη ολοκλήρωση των έργων διαμόρφωσης.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1