sandal logo

poli 12

Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δωρεά παιδικών τραπεζοκαθισμάτων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στα πλαίσια των χορηγιών του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία του ομίλου FOURLIS πραγματοποιήθηκε η δωρεά παιδικών τραπεζοκαθισμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει της δράσης «εργαστήρι εθελοντισμού » που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Η IKEA πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και με ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προχώρησε στη δωρεά παρουσία του Υπεύθυνου Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης Καταστήματος κου Λεπενιώτη Σωκράτη.
Από την πλευρά του Δήμου τον εξοπλισμό παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι κ.κ. Γαντζούδης Θεόδωρος και Παπαδόντας Γεώργιος οι οποίοι ενημέρωσαν για τη λειτουργία και τις δράσεις της Δομής.

181204 IKEA 1


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω τις παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11 , ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1