sandal logo

poli 12

35ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΩΝ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την Πέμπτη έγινε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 35ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.
Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.


Ο υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος, Δημοτικός σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος αφού καλωσόρισε τους υπευθύνους των ομάδων τόνισε ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα τρία χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε, τόνισε δε ότι ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει εδώ και χρόνια το καλύτερο εργασιακό πρωτάθλημα σ΄ολη την Ελλάδα».


Στην συνέχεια έγινε η κλήρωση και οι ομάδες χωρίστηκαν σε πέντε (5) ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στην Β΄ φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και ο καλύτερος 3ος των ομίλων θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.


Με την λήξη της 2ης φάσης θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.


Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13 Νοεμβρίου με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

1ος Όμιλος 2ος Όμιλος 3ος Όμιλος 4ος Όμιλος 5ος Όμιλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ COSMOS ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤ/ΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ
ΔΕΥΑΛ DEL MONDE ΕΘΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΠΟΛ. ΜΗΧ/ΚΟΙ
ΤΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΒΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ
MIKEL ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ DE TOX ΕΞΟΔΟΣ
ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1