sandal logo

poli 12

Λάρισα -1ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - Εγγραφές για το Διεθνές Συμπόσιο για τις Πόλεις που Μαθαίνουν

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», διοργανώνουν θερινό Σχολείο στις 14 έως 17 Ιουνίου με τίτλο: “Λάρισα 2018 – 1ο Θερινό Σχολείο” για τις Πόλεις που Μαθαίνουν.
Στο πλαίσιο των εργασιών του “Λάρισα 2018 - 1ο Θερινό Σχολείο” για τις Πόλεις που Μαθαίνουν το Σάββατο 16 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί Συμπόσιο – Διεθνής συνάντηση ανοικτή για το κοινό. Στο Συμπόσιο θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από ελληνικές και ξένες πόλεις – μέλη του Δικτύου στις θεματικές ενότητες: Πράσινες και Υγιείς Πόλεις, Κοινωνική Συνοχή, Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα, Πολιτισμός και Νέες Τεχνολογίες. Θα ακολουθήσουν ομάδες κριτικής αλληλεπίδρασης για τη Δια Βίου Μάθηση και τις τοπικές κοινωνίες.
Το Διεθνές Συμπόσιο απευθύνεται σε Εκπροσώπους πόλεων – μελών του παγκόσμιου δικτύου της UNESCO «Πόλεων που Μαθαίνουν», εκπροσώπους φορέων, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές ενηλίκων, ενεργούς πολίτες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της εκπαίδευσης και της Δια Βίου μάθησης.
Για την προεγγραφή στο Συμπόσιο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων και να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://learninglarissa2016.wordpress.com/proeggrafi2018/.
Για πληροφορίες στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 14.00, τηλ. 2410 680205 Βάγια Νάτσιου και 2410 680242 Βάσια Νημά.
Το “Λάρισα 2018 - 1ο Θερινό Σχολείο” για τις Πόλεις που Μαθαίνουν εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος: Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει».

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1