sandal logo

poli 12

Aπο το «Τρέχουμε στον Πηνειό» στο ¨Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ¨

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

180508Alkazar

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στις 11 το πρωί στο πάρκο του Αλκαζάρ (Κηποθέατρο)

Με τίτλο ¨Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ¨ (Κηποθέατρο) , το Αθλητικό τμήμα Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει αθλητική εκδήλωση δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των γυναικών.

Αξιοποιώντας το χώρο του Αλκαζάρ, οι γυμναστές του Δήμου με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων αθλητικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα για τις γυναίκες και παιδαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά.

Να σημειώσουμε ότι την περίοδο αυτή πραγματοποιούταν στον Πηνειό ο λαϊκός αγώνας δρόμου ¨Τρέχουμε στον Πηνειό¨ που μετά από χρόνια αλλάζει τελείως χαρακτήρα και από λαϊκός αγώνας δρόμου γίνεται άσκηση για τις γυναίκες (zumba, ασκήσεις με βαράκια κ.α), παραδοσιακά παιχνίδια για τα παιδιά(τσουβαλομαχίες, μπόουλινγκ, παιχνίδια στόχου κ.α.), ποδηλατοβόλτα και πρόγραμμα kids athletic σε συνεργασία με την ΕΑΣεγας Θεσσαλίας.

Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε μαζί μας εσείς και τα παιδιά σας παίζοντας αλλά και γυμνάζοντας το σώμα σας το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 11.00-13.00 στο πάρκο του Αλκαζάρ (Κηποθέατρο)

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για ένα ποδήλατο και αθλητικό υλικό για τα παιδιά.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1