sandal logo

poli 12

Συνάντηση δημάρχου με εκπροσώπους φορέων και κατοίκων της συνοικίας Αγίου Γεωργίου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

180314 image1

Στον δήμαρχο φορείς και κάτοικοι της συνοικίας Αγίου Γεωργίου

Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου είχε την Τρίτη, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των κατοίκων, μετά και το τραγικό περιστατικό του τροχαίου δυστυχήματος στη συμβολή των οδών Βόλου με Καραμανλή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων της συνοικίας κατέθεσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκαν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά ότι η διαχείριση του προβλήματος απαιτεί τη συνεργασία και τη συνέργεια φορέων τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Ο κ. Καλογιάννης δεσμεύτηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει προτάσεις που θα αφορούν τη βελτίωση της σήμανσης ώστε αυτές να συζητηθούν στο πλαίσιο νέας συνάντησης που θα έχει με τους κατοίκους στην συνοικία.

Επίσης, από την πλευρά των κατοίκων τέθηκε το ζήτημα της κατασκευής νέου δρόμου που θα συνδέει τον κόμβο Βιοκαρπέτ με την περιοχή της 110 Πτέρυγας Μάχης, κάτι που προβλέπεται από το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Λαρισαίων. Ωστόσο, όπως τονίστηκε ο συγκεκριμένος σχεδιασμός είναι μακροπρόθεσμος, ωστόσο συμφωνήθηκε ότι πρέπει να αποτελέσει την επιδίωξη της συνοικίας και συνολικά της πόλης.

Τέλος, στην συνάντηση τέθηκαν και επιμέρους ζητήματα που αφορούν την συνοικία, ενώ παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γ. Σούλτης και Δημ. Μαβίδης και ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ. Ζέβλας.

180314 image3

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1